20160612

babycard

This card is folded with my new toy a  mini score board from Martha Stewart brand , it was sure a lot easier to make with that than crease the fold by hand. 
A lot of light blues in this card ...remembering simpler times with my three boys :)  have a nice day!

swedish;
Hej hej :) det var länge sedan ;) gjorde ett kort med min nya pysselverktyg martha stewarts mini scoring board och det var ju mycket enklare att göra en pillig dragspelsvikning med den som hjälp, än för hand som jag brukar annars :)
ha en bra kväll :)

1 comment:

  1. Jean-Francois rolex klocka kopia Sberro (JFS): Företag måste baseras på realistisk optimism. vi måste titta på de positiva signalerna, måste fake rolex tro att det finns en ljus framtid som väntar oss på andra sidan detta - även om det kommer att ta lite tid. Som sagt, din fake Rolex fråga är frågan om miljoner dollar i dessa dagar. På kort sikt måste vi titta på exakt hur saker och ting utvecklas rolex replica i Kina och Västeuropa. Min poäng är att ett fåtal länder gick in i krisen före oss och att de kommer att gå ut innan. Kina, till rolex kopia exempel, började uppleva spridningen, och nu ser det ut som om de redan är ute, baserat på den information vi har. Kina fastlandet replika klockor har öppnat igen, med vissa regler. Liknande åtgärder kan förväntas om ett par veckor i Europa, eftersom Italien, Spanien och andra meddelar fake rolex att de lossnar från de sista dagarna i april till början av maj. I maj kan samma sak hända i USA. Det är troligt att fake Rolex en återgång till det normala kommer att bli gradvis. Våra rörelser kan spåras för att isolera bärare av viruset. Detta kommer att rolex replica vara en skrämmande möjlighet för människor, och om de är rädda är det mer komplicerat för företag att frodas. Verksamheten bygger på Rolex replica förtroende och förtroende.

    ReplyDelete